Brandul Nicorette ia startul pentru inca un titlu de campion, fiind deja lider mondial in cursa pentru renuntarea la fumat. Pentru sezonul competitional 2008, Nicorette va colabora cu pilotul Alin Marginean, care va concura in Campionatul de Raliu al Romaniei.

Debutul parteneriatului a fost marcat printr-un eveniment de amploare, in cadrul caruia moderatorul Dan Negru, oameni de media si persoane publice au avut ocazia sa experimenteze emotiile circuitului de raliu – “Nicorette Rally Team”, dar si sa afle modalitatile si etapele care trebuie urmate pentru a renunta la fumat. Dezvaluirea masinii cu insemnele Nicorette, Mitsubishi Lancer Evolution 9 ce va fi pilotata de Alin Marginean, a reprezentat punctul culminant al evenimentului.

‘Acest gen de parteneriat este, fara indoiala, un instrument neobisnuit de promovare din perspectiva unui brand care a derulat pana acum o campanie educationala. Cu toate acestea, valorile comune ale brandului Nicorette si ale unui sportiv de performanta, Alin, cat si dorinta de a aduce mai aproape de targetul nostru mesajul educational al brandului, ne-au determinat sa credem in succesul acestei colaborari. Exemplul lui Alin Marginean, un campion care a renuntat la fumat, credem ca reprezinta o motivatie in plus pentru acei fumatori care doresc sa experimenteze o viata fara fumuri’, a declarat Mihai Ciobanu, manager-ul diviziei de medicamente OTC de la Johnson & Johnson.

“Parteneriatul cu Nicorette reprezinta o etapa fireasca pentru mine. In calitate de sportiv si persoana care a renuntat la fumat, doresc sa ma implic in campania de promovare a unui stil de viata sanatos, fara tutun. Sunt nerabdator sa particip la competitii, alaturi de Nicorette si am convingerea ca acest parteneriat va avea efecte benefice nu doar asupra partilor implicate direct, ci mai ales in randul persoanelor care vor sa se lase de fumat” isi motiveaza Alin Marginean alegerea.

Despre Creative Brand Communication

Nicorette este “copilotul tau” in cursa impotriva tigarilor. Daca ai hotarat sa te lasi de fumat, gama Nicorette te ajuta sa treci peste perioada de sevraj, cea in care suferi de lipsa nicotinei. Daca decizi sa renunti abrupt, ai la dispozitie plasturii Nicorette, care iti livreaza cantitati de nicotina direct prin piele, intreaga zi. In cazul in care doresti sa renunti treptat la tigari, poti folosi guma de mestecat Nicorette Freshmint. Indiferent de metoda aleasa, dupa cateva luni, vei vedea ca produsele Nicorette si-au facut datoria si te-au ajutat sa scapi de dependenta de tutun.

Vice-campionul national Alin Marginean, legitimat la Clubul Sportiv ProRally, revine in circuitul competitional la bordul unei masini Mitsubishi Lancer Evolution 9. Alin Marginean va pilota masina cu insemnele Nicorette in prima etapa a Campionatului de Raliuri al României 2008, care se va desfasura incepand cu 7 martie, la Brasov, avand-ul alaturi pe copilotul Virgiliu Dumbravan.

Evenimentul a fost organizat de o echipa formata de Mihai Ciobanu (OTC Business Manager Johnson&Johnson), Dana Marin (Junior Trade Marketing Manager Smoking Cessation & Eye Care Johnson&Johnson) si Alin Marginean, componenta de event management si relatii publice fiind asigurata de Creative Brand Communication, prin Cristina Georgescu (Managing Director), Alina Andronache (Account Manager) si Monica Belitoiu (Account Executive).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-brand-communication/nicorette-rally-team-echipa-campionilor-fara-fumuri/